SENATORUL MIHAI FIFOR A FOST ALES PRESEDINTE AL CONSILIULUI NATIONAL AL PSD

luni, februarie 22nd, 2016 @ 12:44PM

Senatorul Mihai Fifor, liderul grupului senatorial PSD a fost ales cu unanimitate, prin vot deschis, în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. Până în acest moment Consiliul a fost condus de fostul ministru al Muncii, Rovana Plumb, care însă a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat.

În noua formulă de organizare şi funcţionare, Consiliului Naţional al PSD este format din toţi deputaţii şi senatorii partidului la care se adaugă liderii de organizaţii, preşedinţii de Consilii Judeţene şi primarii de oraşe, aleşi pe listele formaţiunii politice.Nu în ultimul rând în componenţă mai intră şi primarii a trei comune din fiecare judeţ.

Consiliul Naţional este un for care reuneşte, de facto, toţi specialiştii partidului cu expertiză şi experienţă, în ideea asigurării coerenţei şi a unei bune guvernări.Reorganizarea structurală a Consiliului a apărut deoarece s-a dorit ca acest for să devină „laboratorul de idei” şi în acelaşi timp o platformă de elaborare a politicilor publice pe care PSD le propune în diverse programe şi iniţiative guvernamentale şi locale.

Sursa: AICI:

Comentarii

Comentarii

Posted by
Categories: Știri Arad
Tags: , , ,